keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pää vielä paikoillaan

Huh tätä naamavärkkiä. Lääkkeet auttavat, mutta vielä tulehdus ehti korvaankin tai oikeammin tasapainoelimiin siellä. Liikkuessani mua "veti" oikealle ja töissäkin piti liikahtaa pätkittäin, pitempi kulku olisi vienyt jo niin kauas päämäärästä. Onneksi tätä kesti vain yhden iltapäivän ja illan verran. Ensin epäilin kipulääkkeen "humaltavaa vaikutusta" yhdessä niukan syömisen kanssa, vaan ei se sitä ollut. Onneksi en tuona päivänä ollut autolla töissä, lääkkeet eivät ole kolmiolla varustettuja. Tunteesta korvassa arvelin senkin olevan "potilaana".

Pikkuhiljaa poski alkoi asettumaan mega-antibioottikuurin ansiosta ja max-kipulääkettä tarvitsin vain parina päivänä. Vaan väsymys on ollut super-luokkaa, töiden päälle en ole paljon muuta tehnyt kuin nukkunut, illat, yöt.
Huomenna on vapis ja jo aikoinaan sovittu hämmäslääkärin putsiaika, tutkimme ja ihmettelemme varmaan edelleen tätä puolinaama-oireilua myös.

Pikkuisen olen saanut etenemään remontoitavan huoneen raivaamista. Järjestin olkkariin läppäreille paikan pikkupöytineen, raahasimme yhden pitkän työpöydän yläkertaan ja se helpottaa kummasti sinne siirrettävien tavaroiden sijoittamista, tosin mun on nyt ryömittävä sänkyyn ja siitä pois jalkopäästä. Jahka huomenna jaksais taas jotain asian eteen. Miten yhteen huoneeseen onkaan mahtunut niiiiin paljon tavaraa!

Ei kommentteja: