sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kesä jo pitkälläPerinteistä juhannuksenviettoamme, tosin sää oli kylmyydellään kaukana juhannusmaisesta, vaan eipäs meitä paleltanut kokkomme äärellä. Se olikin äkäinen kuiva roihahdus kieppuvassa tuulessa, vaan saimme hienosti makkarat paistettua piiiitkien tikkujen nokassa hyvällä hiilloksella.
Paikkahan oli tietty mökin rannassa, laskimme veljen kanssa, että siellä lienemme jo yli 50 juhannusaattoa viettänyt, se on jo perinne.


Yllä, varsinainen mummonmökki, kun tällä leikkijälläkin on ikää jo 60+.

Kotipihalle sentään jokusen kukan olen ehtinyt laittaa.

Kokeilenpa ensikertaa tomaatteja, ainakin ne kukkii.
Pari omenapuutakin ostimme kaadetun suuren koivun paikalle.Edellinen postaus käsitteli rentoilua, mutta kyllä siihen rentoilut loppuivatkin.
Jo kolmas kuukausi menee täyttä haipakkaa. Töissä on ollut tosi puuhakasta, on ollut remppaa, uudistusta, muutoksia yms. ja ne vielä jatkuu...
Ja kotona, kun parin viikon loma alkoi, oli must do-lista melkoinen. Uusimme ja isonsimme parit siltarummut pihaan, asensimme sadevesisysteemejä, vaihdoimme kivijalan levytyksen, vaihdoimme laudoitusta eteläseinälle ja maalasimme koko talon. Pari lomapäivää jäi jopa hieman löysääkin lopuksi. Nyt juhannuksen jälkeen on edessä vielä maatöitä pihalla, mutta se ei ole enää paljon, huoh.
Eiköhän noilla maaleilla talo pärjäilekin sen aikaa kun me sitä katselemme. Komee eikö totta!


4 kommenttia:

tuulento kirjoitti...

Ooh, oikein patsaskin hienossa puutarhassa! Upeaa! Muutenkin hieno ympäristö.

Lady of The Mess kirjoitti...

Ai muutaman kukan - minusta tuo on jo puutarha;)
Ja hurjan määrän työtä olettekin jo paiskineet, mutta on talo hienokin!
Kivaa 2. juhannuspäivää sinne!

Pike kirjoitti...

Kiitos Tuulento ja Lady!
Yleensä me lomalla lomaillaan, mutta nyt oli otettava työleiri.

Ahti kirjoitti...

"Hauska tappa, vanha tuttu"! Kiva kun kuului ja paremminkin näkyi kuulumisia! Hyvää kesän (?) jatkoa! Paljon olette touhunneet, en ihmettele, jos ei päivityksiä ole tiuhaan tullut!