tiistai 25. toukokuuta 2010

Laiskuus huipussa

Kun laiskuus on huipussaan ja muutenkin inhoan siivoamista, niin niinä harvoina ja pakonsanelemina kertoina teen sen sitten hyvin.

Vessanistuimet esimerkiksi, hitto kun niiden täytyy olla (tai täytyi olla silloin kun me tämä talo rempattiin) kovin monimutkaisia, ei tekniikaltaan, vaan ulkoisilta muodoilta. Seuraavat pöntöttimemme tulevat sitten olemaan simppeleitä ... sanon minä.

Tässä mm. Alessi
kuva seuraavasta linkistä

Ja kukapa tunnustaa että siivotessaan irrottaa nykyisestä kannen jotta se ja sen aluset ovat helpompia siistiä!

Suosin emalisia upotettavia altaita. Sellaiset ovat keittiössä, kodinhoidossa ja suihkuhuoneessa. Helpompia siistiä, ei häiritse roiskepisarat niinkuin kirkkaissa teräksisissä. Vain pikkkuvessassa on posliininen.
Samasta syystä rempassa laitettiin kaikki hanat valkoisina, ei tartte kiillotella. Tosin nyt vuosien varrella niitä on joutunut uusimaan ja alkuperäiset valkeat ovat enää parissa altaassa. Ne olivat tilauskamaa tuolloin ja uusimiset ovat tapahtuneet pikkuhiljaa yksitellen.
Kuva linkistä
Lattiakaivonsuojus, ooh mikä helpotus, varsinkin pitkätukkahuushollissa.

Ja kloriittihuuhtelun ovat jo saaneet kaikki altaiden hajulukot, joku päivä otan urakan ämpärin kanssa ja kiertelen ne alhaalta auki, kuopsutan putket puhtaiksi vaikka hammasharjalla, käytöstä poistetulla hox.
Ylläolevanlaiset pikkuriikkiset suotimet voisivat olla myös altaiden pohjalla ... innovatiivistä vai!

Tänään oli siis alakerran siivouspäivä ... tulos on
Päivän ilonaihe

2 kommenttia:

Tekosyy kirjoitti...

Minäpä tunnustan että otan (joskus, en aina) pöntön kannen irti ja pesen sen suihkussa. Meillä ei ole kansi ruuveilla kiinni, joten se on helppo saada irti ;-)

Pike kirjoitti...

Eikös olekin näpsäkkää ja helpompaa, laiskuuttani mie sen teen, kun valmista on saatava äkkiä!
Kiitos kommentista Tekosyy!