perjantai 14. toukokuuta 2010

Olipas ihanan hauska päivä

Ja lämmin, 23 astetta näytti mittari päivällä, wau!
Aamulla pihalla oli vielä hitusen lunta, haravoin ne huis nevadaan. Naapurin pihalla oli vielä useita kymmeniä senttejä, pitkät rupeamat, pitää tarkistaa tuo tilanne aamulla kun lähden töihin.


Aamupäivällä mies alkoi kaipailemaan pikkumiestä ja niinpä hän hakaisi hänet meille, iloksemme. Yhdestätoista iltakahdeksaan olimme ulkona, leikimme ja hassuttelimme. Väliin kävimme pikaisesti sisällä syömässä, välipalat söimme ulkona. Hänenkin päivänsä alkoi kurahaalareissa, itse niin halusi että voi rähmäköidä ulkona mielinmäärin itseään sotkematta. Pikkuhiljaa vaatteet vähenivät ja loppujen lopuksi oli vain verkkahousut ja t-paita. Mullakin kääriytyi hihat ja lahkeet pikkuhiljaa ylemmäs ja ylemmäs.

"Kotivideo-hetkiä" oli useita. Niiksi poika kutsuu tilanteita jotka ovat hassunhauskoja, ehkä osa olikin itseohjelmoituja, esimerkiksi aurinkotuolilla kaatuminen ja sen sisään liiskautuminen kauhean naurunräkätyksen säestämänä.
Mulla oli tarkoitus tehdä hänelle revolverihaastattelu. Sellainen kiva, joita olen blogeistakin lukenut, mutta tietty unohdin painaa kännykän nauhoita-napiskaa. Muita hassuja videoita kyllä saimmekin aikaiseksi, ehkä joskus puran niistä tänne tarinaa.

Mulla menee hermo tänne laitettavien kuvien kanssa. Kirjoitan nyt ensin ja paiskon niitä sitten, aiheena saunailta, joka siis oli tänään.

Löylykauhavarasto vain kasvaa ...
Illan tuoksu oli Metsä. Käytämme noita järjestyksessä ellei jokin fiilis pukkaa erityisesti päälle.


Sitten kunnon öljyttelyt päälle.
Cliniderm on melko uusi tuttavuus. Kun sitä ostin, apteekissa kerrottiin että olisin voinut myös tuota Ceridal-öljyäkin kasvoihin käyttää, en ole uskaltanut. Siis kaipasin juuri öljyä nasuun.


Hiukset tykkää Muumista, selvitysaineesta.
BC:n latvahoide on vallan ehdoton, joskus läträän sillä koko tukan.

 

Jahka huomenna alkaa töissäkin sandaaliaika. Varpaat on ainakin lakattu ja jalat rasvattu (ihankuin toinen jalkaterä olisi turvoksissa ja toisen suonet on ihan sekaisin). Saunassa liuottelin ne peppermintsuoloissa. Kuin rasvattu salama töissä varmaan saakin kiitää ... luulen ja toivon ma.

Päivän ilonaihe ja hyvä työ
ovat yksi ja sama.
Nautittavaa seuraa pikkumiehestä ja pikkumiehelle ja uskon että hänkin arvostaa ja muistaa mummelin kanssa hassuttelut vielä vanhana miehenäkin ... toivottavasti.

Päivän pirskatti
.....?!Ei kommentteja: